Sporthotel Bij Bruurs blijft ondanks verlengde lockdown in beweging

Foto: Bij Bruurs

BAARLE-NASSAU – Ook Sporthotel Bij Bruurs zal met de verlengde lockdown nog drie weken dicht blijven. Ondanks de sombere berichtgeving tijdens de persconferentie van dinsdagavond, wordt er Bij Bruurs toch alles aan gedaan om bezoekers en leden niet teveel te hoeven missen.

Online sportlessen

Op het Youtube kanaal is er nog veel activiteit. Hier staan diverse lessen op die je kan volgen. De komende tijd zullen er nog meer lessen geplaatst worden door sportdocenten Gwen en Wesley, zodat je je helemaal in het zweet kan werken.

Kom lekker in beweging met een HIIT training, doe een pittige bodyworkout met een BBB training, of volg een bokstraining.

Take-away wandelhutje

Vanaf maandag 18 januari start Bij Bruurs ook een eigen take-away wandel hutje met diverse wandelroutes. De take-away zal geopend zijn op maandag en donderdag van 10.00 tot 14.00.

Wil jij met je partner, vriend, vriendin, opa, oma, dochter of zoon lekker gaan wandelen? Haal dan Bij Bruurs je wandelroute op en neem een lekker bakje koffie, thee, gluhwein etc. mee voor onderweg. De dames van de horeca staan voor je klaar. Ook als je alleen gezellig wilt langskomen voor een babbeltje. Dan ben je ook van harte welkom, natuurlijk op een gepaste afstand.

Personeel hoopt gasten weer snel te verwelkomen

“Hoe verdrietig het ook is, we proberen toch met het gehele team vooruit te blijven kijken. De drukke avonden in de horeca, de lessen in het zwembad, de enthousiaste mensen in de fitness, een duik in het buitenbad, hotel gasten die een hapje komen eten, even kletsen aan de bar. We missen het zo erg!”. Is te lezen in een reactie op de Facebook-pagina. Het personeel bedankt daarom ook iedereen voor hun geduld, steun en begrip. En zodra Bij Bruurs weer open is staan zij met een grote glimlach voor iedereen klaar.

Bron: Bij Bruurs

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen