Binnenkort asfalteringswerkzaamheden Kievit Baarle-Nassau

Foto: Gemeente Alphen-Chaam

Van woensdag 27 mei 2020 tot en met vrijdag 12 juni 2020 voert Dura Vermeer aan de Kievit in Baarle-Nassau werkzaamheden uit. Het gaat om het gedeelte tussen Nijhoven en huisnummer 1a. Dat gedeelte zal opnieuw geasfalteerd worden en de rijbaan iets verbreed.

Afsluiting van de Kievit
Door deze werkzaamheden is de straat van maandag 25 mei tot en met vrijdag 12 juni afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Bewoners en plaatselijk verkeer kunnen langs de afzetting rijden. De gemeente zet verkeersregelaars in die het verkeer langs het werkverkeer leiden. Er komt geen omleiding.

Wanneer is de grootse hinder?
Maandag 8 juni wordt het asfalt aangebracht. Het verkeer kan dan nog steeds langs de afzetting, maar er is wel veel verkeershinder.
Woensdag 10 juni wordt van 20.00 uur tot 05.00 uur de asfalttoplaag aangebracht. De Kievit is dan volledig afgesloten.
De gemeente vraagt bewoners om begrip voor de hinder en niet-noodzakelijke verplaatsingen via de Kievit op deze dagen uit te stellen.

Weersomstandigheden
Als er door slecht weer op een bepaalde geplande datum niet geasfalteerd kan worden, worden de werkzaamheden uitgesteld. De werkzaamheden worden dan opnieuw ingepland.

Informatie
Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Voor nadere informatie kunt bewoners contact opnemen met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezicht namens de gemeente is de heer G. Gerrits. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088-3821229 of 06-20496398.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen